Over mij Suzanne Verbraak

Ik stel me graag aan je voor om je een eerste indruk te geven van wie ik ben. Suzanne Verbraak, en sinds 2009 werk ik in mijn praktijk met veel passie in mijn vak als psychosociaal therapeut. Tot medio 2017 heb ik mijn praktijk gecombineerd met een baan in de jeugdhulpverlening. Ik combineer verschillende technieken en therapievormen met elkaar, die ik heb opgedaan met diverse opleidingen en bijscholingen.   

Hulp vragen en met therapie starten doe je vaak niet zo maar. Veel mensen lopen wel een poosje rond met een klacht voordat ze zover zijn om er echt iets mee te doen.

Om je hulpvraag bij iemand neer te kunnen leggen is het belangrijk dat het goed voelt. Je kunt met een groot aantal klachten en problemen bij mij terecht. In een eerste gesprek heb ik vanuit betrokkenheid, ervaring en deskundigheid aandacht voor jou en waar je last van hebt. Met elkaar bespreken we hoe ik je kan helpen om te werken aan je doelen, beter in balans te komen, beter in je kracht te komen en meer van het leven te kunnen genieten.

Achtergrond


Niet alleen de opleidingen, maar ook mijn levenservaringen waar ik in mijn leven voor heb gestaan, zoals lastige keuzes, moeilijke periodes, hebben mij gevormd tot wie ik ben. En natuurlijk heeft mijn moederschap van 2 inmiddels volwassen zoons mij veel gebracht en geleerd.

Visie


Je zou kunnen zeggen dat ik een holistische visie heb. Je bestaat als mens uit vele facetten, vele lagen. In jezelf en om je heen. Alles heeft invloed op alles. We kunnen als mensen door heel veel verschillende redenen en oorzaken uit balans raken. Dat kan zijn door werkdruk, verlies van dierbaren of gezondheid, onbalans in neurotransmitters of hormonen, problemen in relatie of sociale context, een moeilijke geschiedenis. 

En er zijn vele ingangen om te werken aan een goede balans. Een aantal van die mogelijkheden kan ik in mijn praktijk bieden als onderdeel van de therapie, zoals neurofeedback, EMDR, EFT, ACT, hypnotherapie.
Voor andere vragen, zoals bijvoorbeeld specialistisch voedingsadvies of orthomoleculair advies werk ik samen met deskundige professionals in de regio.