Tarieven en vergoedingen praktijk Ananda

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 75 minuten. Meer informatie over tarieven en vergoedingen vind je op lvpw.nl (link naar de vergoedingen) en rbcz.nu.

Voordelen van mijn praktijk

Omdat ik een kleine praktijk heb kan ik meer aandacht aan je besteden. Daarom duren mijn sessies ook langer.
De betaling ontvang ik graag direct na afloop van het consult. Je kunt bij mij pinnen, maar het kan ook contant.
Tot 24 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening.

Ben jij aanvullend verzekerd?

Wat goed is om te weten, is dat ik vanuit de aanvullende verzekering word vergoed. Dan krijg je een deel per sessie vergoed tot een maximum totaalbedrag, mits je verzekering mijn beroepsvereniging (LVPW) erkent. Dat is bij de meeste zorgverzekeraars het geval. Je kan kijken op de vergoedingenlijst van de LVPW (link: LVPW). Je kan natuurlijk ook naar de zorgverzekeraar bellen om te vragen of psychosociale therapie wordt vergoed.

Als je liever kiest voor een therapeut die vanuit de basisverzekering wordt vergoed omdat je dan alles vergoed krijgt, dan is het goed om je te realiseren dat je de behandelingen zelf moeten betalen, tot je eigen risico helemaal op is. Bovendien heb je vaak te maken met een lange wachtlijst.

Mijn tarieven:

Intake en reguliere sessies 75 minuten: €89.
Sessies voor kinderen duren bij mij 60 tot 75 minuten en daarvoor reken ik €79.
Voor relatietherapie duurt een sessie 75 tot 90 minuten, en daarvoor reken ik €109.

Ik ben aangesloten bij

– Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW):
– Nederlandse Vereniging voor Neurofeedback (NVNF)
– het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).

Ik werk samen met en ben inzetbaar voor de alvleeskliervereniging.