Zingeving


Zingeving en levensvragen

Heb je bepaalde levensvragen die je bezighouden en die je graag voor jezelf goed wilt beantwoorden? Of twijfel je over de richting die je voor jouw leven hebt gekozen? Er zijn tegenwoordig veel mensen die zich onzeker voelen over deze vragen, want ons hectische leven geeft ons eigenlijk maar weinig mogelijkheid om echt onze eigen antwoorden te vinden. Soms hebben mensen zelfs het gevoel alsof geen enkele grote levenskeuze door hen zelf is gemaakt, maar als het ware voor hen is genomen.
Het kan zijn dat je je doelen en je richting even kwijt bent. Vraag je je af hoe je hier in verzeild bent geraakt, en hoe je hier uit komt?
Misschien denk je: “Wat is de reden waarom ik doe wat ik doe? Hoe motiveer ik mijzelf? Wat is mijn passie, kloppen mijn doelen nog wel?”


Vind de juiste richting

Als psycho-sociaal therapeut kan ik je goed helpen om de juiste richting in je leven te kiezen door samen met jou de volgende vragen te beantwoorden:
• Wat geeft mij voldoening en waar word ik gelukkig van?
• Wat is mijn doel in het leven?
• Wat draag ik bij?

Maak eenvoudig via het contactformulier een afspraak bij mij , Ik help je graag weer op weg en geef je graag de nodige motivatie en kracht om je leven in een juiste balans te brengen.

Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).